Vann storvinst på födelsedagen

Kajsa från Enskede firade sin 35-årsdag med släkt och vänner och från sin morfar fick Kajsa en BingoLott i present. På kvällen spelade Kajsa och kom fram till Dubbletten där hon vann 75 000 kr!

Kom fram till bingolotto på sin födelsedag

Det var en överlycklig vinnare som kom fram till Lotta Engberg, och förklarade att inte nog med att hon kommit fram till programmet, det var dessutom hennes 35-årsdag. Och att hitta dubbletten gick fort då Kajsa drog fram två 75 000 kronors symboler direkt. Och där valde hon att stanna.
- Jag tänkte det att jag kan ju vinna en bil, men samtidigt så kan det bli 10 000 kr också, så det var ett ganska enkelt val, berättar Kajsa för bingolotto.se.

morfar hoppades hon skulle vinna

Kajsa brukar spela en gång i månaden ungefär, men denna kväll var det inte planerat att hon skulle spela. Men hennes morfar  överraskade henne med en lott i födelsedagspresent.
- Ja han hoppades väl att jag skulle vinna, haha. Nä, men morfar brukar spela själv varje vecka och vet att jag spelar bland så det var därför han gav mig lotten.

Hur är känslorna nu efter att du vunnit?
- Jag är jätteglad och sitter fortfarande här helt chockad. Nu kommer jag fortsätta att ringa runt och berätta om detta för mina vänner.

Vet du vad du ska göra för vinsten?
- Oj det har jag inte hunnit tänka på än. Eller jo, en diskmaskin ska jag köpa! Det är det viktigaste nu.

Vi gratulerar Kajsa, både på födelsedagen och till vinsten, och vill du precis som henne, få samma chans att vinna stort, så kan du säkra din bingolott till kommande program!