Full pott för Tage i Stegen!

Spänningen i studion gick att ta på när Tage från Nykvarn valde sina luckor i Spelmomentet Stegen. Det slutade med en söndagskväll som spelaren, och vi, sent kommer att glömma.

Första valet gjordes i Spelchansen

Tages första beslut var att välja en bokstav i Spelchansen, valet var självklart och C fick det bli. Där stod det klart att det var Stegen som spelet skulle få fortsätta i. Tages korta betänketid och säkra val verkade vara ett vinnande koncept, för bakom första luckan var det ”Sport och fritid 5 000 kr” som gömde sig. Därefter landade beslutet på bokstaven B, vilket resulterade i vinsten ”Fixa hemma 10 000 kr”. Tages resa fortsatte och bakom tredje luckan var det ”Resa 50 000 kr” som Lotta fick vända fram. Man kan redan här konstatera att resan upp för Stegen har resulterat i fina vinster, men Tage har några luckor kvar att vända.

Vinsterna bakom sista luckorna

Än var det inte slut, för bakom nästa lucka var det ”Vinstmagasinet 50 000 kr” som Tage fick glädjas åt. Nu var det dags för kvällens sista val och det var troligtvis det som gav mest glädje för Tage - för där gömde sig en bilvinst! Närmare bestämt en Volkswagen ID.4 och lyckan var total, men innan vinnaren fick fira med sin fru passade vi på att ställa några frågor.

Hur kommer det sig att du köpte bingolotter ikväll? Är du prenumerant?
- Ja, jag är prenumerant. Troligtvis prenumererat drygt ett år, men tidigare även spelat fast då köpt lotterna separat. Detta för att stötta SFK i Södertälje.

Hur känns det nu direkt efter vinsten?
- Det känns fantastiskt, jag har aldrig trott att det skulle bli så här! Jag har tidigare vunnit skraplotter och nya bingolotter bara.

Vad ska du göra för vinsterna? Hur går tankarna?
- Jag vet inte än, jag har inte bestämt mig.

Vem firar du vinsten med?
- Min fru, min mamma och mina döttrar.

Vi säger ett stort grattis till Tage och påminner om att säkra din lott till söndagens BingoLotto i vår lottbutik.