Larz Kristerz & 250 kg kärlek

Nu går två ikoniska band samman för ett makalöst härligt samarbete. Den 26 maj 2024, kl. 18.30 i Sjuan, bjuder Larz Kristerz och 250 kg kärlek på ”Stanna Kvar”!

Larz Kristerz & 250 kg kärlek med låten "stanna kvar"!

I programmet framförs en duett med Larz Kristerz & 250kg kärlek som heter ”Stanna Kvar”. Låten handlar om förälskelsens två sidor, det ljusa och det mörka. Att få uppleva den och att förlora den. Att fånle med bröstet sprängfyllt av kärlek för att sedan, övergiven och utan stolthet, vittra sönder när hjärtat slits ur kroppen.

Larz Kristerz

Älvdalensönerna i Larz-Kristerz har under det senaste decenniet tagit många och stora steg mot att bli ett utav landets absolut största dansband. 2008 var året då man fick sitt stora genombrott och gjorde sig ett namn för den svenska publiken, på allvar. Mycket till följd av sin medverkan och seger i Dansbandskampen, samma år. Debutalbumet ”Hem till dig” från 2009 har sålts i över 100 000 exemplar och uppföljaren ”Om du vill” hade sålt platina efter blott en vecka på marknaden. Totalt har man utgett 13 album, varpå samtliga har hyllats enormt. Med låtar som ”Det måste gå att dansa till”, ”Carina”, ”Hjärtat bankar”, ”Purple Rain”, ”Hon gillar Johnny Cash” och många, många fler lockar bandet i skrivande stund till runt 170 000 lyssnare på Spotify per månad. 

Läs mer om Larz Kristerz här!

250 kg kärlek

Bandet 250 kg kärlek grundades 1996 i Fryshusets lokaler söder om Stockholm av Anders Kedhammar, Johan Holst och Andreas Henriksson. Bandets unika texter och sound lockar en stor publik i alla möjliga åldrar och de har haft flera odödliga hits.

En av bandets största hits är ”Naken” som förra året firade 25-årsjubileum och har streamats miljoner gånger på Spotify.

Läs mer om 250 kg kärlek här!

 

Den 26 maj 2024, klockan 18.30 i Sjuan och på TV4 Play, gästar man BingoLotto, missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

 

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?