Vårens vinstregn i BingoLotto – Så har vinsterna fördelats!

Vilken fantastiskt BingoLotto-säsong vi bjöds på 2020! Mängder av vinster delades ut! Bingobloggen har spanat in hur mycket som faktiskt lottats ut!

Efter en ljuvlig uppesittarkväll och ett sprakande nyårsbingo var det dags för säsongspremiär åter igen för BingoLotto den 5 januari. Och det blev en säsong bestående av 24 underbara program fyllda av skratt, underhållning och framförallt massor av vinster! Bingobloggen har här kikat lite närmare på vad det egentligen är vi lottat ut i programmet under säsongen som gått.

MÄNGDER AV BILAR

Många av oss drömmer om det man alla har absolut varken råd eller möjlighet att införskaffa sig en ny bil. Därför är det väldigt roligt att vi under säsongens gång har lottat ut hela 37 splitter nya Volkswagen av olika modeller runtom i landet till ett värde över 8,5 miljoner kronor.

Erica är en av vårens vinnare i BingoLotto

Just bilar kan man ju vinna på flera olika sätt i programmet. Det kan gömma sig direkt bakom en låda, i Färgfemman, genom att ringa in på nummerplåten, eller om du registrerar din nitlott för Extrachansen. Just det sistnämnda tycker jag personligen är det roligaste för i det fallet har allt som oftast inte vinnarna någon aning om vad det gäller när vi överraskar dem. En som verkligen blev tagen på sängen var ju Erica från Ljungsbro som blev totalt chockad när Lotta plötsligt ropade på henne genom sambons mobiltelefon. Se Ericas överraskning här!

Spännande Bildueller

Ett annat häftigt sätt att vinna en ny bil på är ju självfallet Bilduellen! Spelet där man kan vinna både en ny bil och kontanter. Och det kan minst sagt löna sig att ha en dubbellott, fråga bara raymond som den 5 april tack vare detta kammade hem 2 bilar och 60 000 kr kontant, när han vann i Bilduellen.

Så vill de också bli en ägare av en ny bil så var med oss redan från start den 23 augusti då lotterna och programmet är tillbaka fulladdade  med nya bilar att vinna – och du, glöm inte att registrera din nitlott till Extrachansen så lever vinstchansen vidare!

Kontantvinster i massor i BingoLotto

Pengar rullar in det går bra nu, sjöng Magnus Uggla i ”Så mycket bättre”, och jag tror att det är många av säsongens spelare som kan gå i god för detta! För denna säsong fick vi uppleva glädjen i att göra tretton spelare till miljonärer! Ytterligare 10 vinnare vann 500 000 kr eller mer i programmet. Sammantaget 43 vinnare kunde under säsongen glädja sig åt en kontantvinst på 100 000 kr eller mer BingoLottos vårsåsong 2020!

Men med tanke på alla de spel som finns, Färgfemman, Hjulia, Yatzy, Finalspelet, Spårvagnsspelet, Goa gubbar med mera så finns ju chansen att vinna de stora pengarna onekligen där!

Säsongens största vinst

Spelmomentet Finalspelet i programmet BingoLotto
Finalspelet har delat ut många storvinster under säsongen som varit.

Säsongens största vinnare var utan tvekan dock Valentina från Norsborg. Den 9 februari fick Valentina möjligheten att spela på Finalspelet. Hon tog sin extramiljon och placerade den på tremiljonersfältet. Hon satsade allt och det gav resultat. Ett galet jubel utbröt i studion när det stod klart för Valentina att hon vunnit 4 miljoner kronor!

Välförtjänt vinstregn till vården

Andra minnesvärda händelser är att glädjande och välförtjänt nog så var det vårdpersonalens säsong. Undersköterskan Marika vann 100 00 kr på Yatzy! Undersköterskan i hemtjänsten Lena hittade miljonen i Färgfemman och sjukskrivna undersköterskan Susanne vann tack vare sin dubbellott 1 000 000 kr på Hjulia. Med tanke på den tid vi lever i för stunden, så har väl sällan vinster hamnat så rätt som dem gjorde den här säsongen!

Mer vinster i BingoLotto ska det bli

Just nu har ju programmet tagit sig ett välförtjänt sommarlov, men tiden går lyckligtvis fort och det är inte lång tid kvar tills vi återigen står här igen, den 23:e augusti för att dra igång en ny underbar säsong av programmet. och med våra nya programledare Stefan Odelberg & Lotta Engberg kommer det garanterat bli en succésäsong! Bara i premiärprogrammet lottar vi ut vinster till ett värde av 8,8 miljoner kronor, men kanske viktigaste av allt. Vi fortsätter vår magnifika insamlingsgala till förmån för svenskt föreningsliv - över 200 miljoner blev det ifjol, och tillsammans ska det bli ännu mer kommande säsong!

Fotnot: De vinster som presenterats ovan gäller enbart spelare som vunnit lådvinster, inringningsmoment eller fått spela finalspelet eller bilduellen. De tusentals vinnarna direkt på lotten är ej medräknade.

 

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till vinnarna