Mer än bara bingo

Spela bingo, umgås med vänner & få chansen att vinna stort. Välkommen till en värld full av gemenskap & bingo!

BingoLotto Express

Extra bingospel – mån-tors kl. 19.00

Allt om BingoLotto Express
Prenumeration

Bli prenumerant och få en premie!

Teckna prenumeration
BINGO ONLINE

En stund över? Att vinna stort kan gå fort!

Till Snabben
BingoLotto 23 januari

7,5 miljoner skäl att inte sitta lottlös!

Köp bingolotter här
Artister i BingoLotto

Kommer din favorit till programmet?

Visa mig artisterna

Få ut det bästa av BingoLotto online

Här på bingolotto.se finns massor att upptäcka! Spela bingo online i något av våra roliga och populära nätspel och chatta med nya bekantskaper i bingochatten som finns tillgänglig när du spelar något av våra multispel. Varje säsong uppdaterar vi vår digitala bingohall och det finns därmed alltid något nytt bingospel att upptäcka! Vill du köpa en bingolott till kommande program där musik och underhållning från spännande gäster och artister blandas med spänning och vinstglädje? Då kan du enkelt köpa digitala bingolotter online som du kan spela på i din dator, surfplatta eller mobil! Om du har spelat BingoLotto och är nyfiken på om din lott gav vinst kan du rätta din bingolott på nätet eller i appen efter programmet. Vill du sitta med i publiken och uppleva programmets puls på plats så kan du enkelt och kostnadsfritt boka din plats till inspelningen av det direktsända programmet.

Prenumerera på BingoLotto!

Du kan även teckna en prenumeration på bingolotter som du får hem i brevlådan varje vecka. Genom att prenumerera på bingolotter har du alltid säkrat din möjlighet till vinst – utan att behöva gå och köpa nya lotter till varje program. Du behöver heller aldrig själv hålla koll på om du har vunnit, då du får en vinstpåminnelse vid varje vinst. Våra olika prenumerationspaket består av guldbingo, silverbingo och bronsbingo och du väljer själv vilken typ av prenumeration som passar just dig! 

VILL DU HA MER BINGO – SPELA ONLINE

Vi har många olika onlinespel så att du kan spela bingo och skrapa skraplotter på nätet hela veckan, dygnet runt, och få chans att vinna ännu mer. Här finns bingospel i flera varianter och vår populära bingochatt där du förutom att vinna i bingospelet kan vinna nya vänner! Vi vill ge dig den absolut bästa bingoupplevelsen och en trevlig plats att vara på. Är du ny på bingo eller vill veta hur du kan spela digitala bingolotter så hjälper vi dig. Vi har dessutom en bingoskola för dig som vill bli ett riktigt bingoproffs. I bingoskolan får du lära dig allt ifrån vanliga förkortningar i chatten till hur du skapar ett bingokonto, sätter in pengar och spelar online. Att spela bingo på nätet har aldrig varit enklare!

VILL DU HA MER ÄN BARA BINGO?

Förutom de fyra spännande bingospelen som du kan spela i programmet bjuder BingoLotto på underhållning i massor – varje söndag! Våra kära programledare tar dig alltid med på en fullspäckad kväll i form av härliga samtal med bingospelare och besök från såväl rikskända som världskända gäster och artister. Ibland bjuds det på galna upptåg och då och då har vi speciella teman i programmet. Hos BingoLotto händer det med andra ord alltid något kul och stämningen är alltid på topp! Vill du ta reda på mer om de gäster och artister som tidigare har gästat BingoLotto, eller är du nyfiken på vilka kändisar som kommer att besöka programmet framöver? Spana in vår artistsida! Där kan du läsa om alla artister som uppträder i BingoLotto och se deras framträdanden igen efter programmet. Du kan även läsa vår härliga bingoblogg där vi skriver om aktuella ämnen och vad som händer bakom kulisserna hos BingoLotto, delar med oss av våra bästa tips samt intervjuar glada BingoLotto-vinnare.

LADDA NER VÅR APP!

I BingoLottos app får du den absolut bästa spelupplevelsen. Här kan du enkelt köpa och spela alla våra onlinespel från vår digitala bingohall, välja att autodutta dina digitala bingolotter och rätta dina fysiska lotter. Du kan också delta i flera spännande tävlingar, läsa vår bingoblogg som uppdateras varje vecka och spela bingo med BingoLotto Express!

SPELA LIVESTREAMAD BINGO MÅNDAG TILL TORSDAG MED BINGOLOTTO EXPRESS!

Kan du inte heller få nog av BingoLotto? Då borde du spela bingo med BingoLotto Express! Ett familjärt och spännande program som fungerar precis som vanliga BingoLotto – fast i ett kortare format som spelas online här på bingolotto.se eller i vår app. Varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag med start klockan 19.00 presenterar våra eminenta programledare ettans, tvåans och treans bingo, bjuder på härliga inslag och håller via chatten en levande dialog med deltagarna som är med och spelar. Om du får bingo i BingoLotto Express har du dessutom alltid chans att vinna den eftertraktade Expressjacken! Som namnet vittnar om är Expressjacken ett jackpotthjul i BingoLotto Express, som alltid startar på 10 000 kronor och som höjs med 5 000 kronor för varje spelomgång den inte snurras ut till någon vinnare.

TÄVLA OCH VINN FINA PRISER

Då och då anordnar vi spännande tävlingar på BingoLotto där du har möjlighet att vinna fantastiska priser! Läs mer om BingoLottos tävlingar här.

BINGOLOTTO ÄR EN DEL AV FOLKSPEL

Folkspel är en ideell organisation som arbetar för att göra svenskt föreningsliv starkare, då allt vårt överskott går direkt tillbaka till föreningarna. Vi har inga privata vinstintressen och arbetar endast efter ett syfte – att generera mer pengar till svenskt föreningsliv. Varje gång du köper en bingolott, spelar på våra nätspel online eller skrapar en av våra skraplotter är du med och bidrar till att föreningarna får leva vidare och därmed skapa glädje, gemenskap och trygghet för många människor. Tack för ditt viktiga stöd!