Artister – Uppesittaren & Nyår 2020

BingoLottos BingoBerra BingoBerra 2020-11-29

December månad står för dörren och BingoLottos Uppesittarkväll och Nyårsbingo likaså! Med dessa utlovas årets absolut främsta festkvällar. Här får du full koll på de artister och gäster som kommer att medverka. Och kom ihåg – här börjar julen!

Här börjar julen!

Vad vore julen utan BingoLotto? Vår Uppesittare är en sann svensk jultradition. Kanske den största av alla. Förra året var vi flera miljoner människor som tillsammans firade in julen med BingoLottos Uppesittarkväll.

Med ett fantastiskt uppställ av gäster, Sveriges härligaste programledare i form av Lotta Engberg & Stefan Odelberg samt en snöstorm av storvinster är BingoLottos Uppesittarkväll, även i år, det enda riktiga sättet att vaggas in i den ultimata julstämningen.

BingoLottos Uppesittarkväll, 23 december 19.30 på TV4 - Årets artister!

BingoLottos Uppesittarkväll har blivit en tradition hemma i stugorna. Det blir en helkväll med rimstuga, julstök i köket, julgodis och massor av gäster och artister som kommer att förgylla ditt julfirande:

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg & Stefan Odelberg

Men denna kväll innehåller så mycket mer än enbart gäster – Läs mer om uppesittaren!

BingoLottos Nyårsbingo 31 december 20.00 på TV4 - Årets artister! 

Förra årets succe fortsätter! Välkommen på nyårsfest med Lotta Engberg och Casper Janebrink. Även i år har du möjlighet att fira in tolvslaget tillsammans med oss. BingoLottos Nyårsbingo håller dig sällskap över tolvslaget med sprakande underhållning och gäster. Med oss har vi även några av de absolut klarast lysande stjärnorna på den svenska musikhimlen. Klara artister och gäster listas nedan:

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg tillsammans med Casper Janebrink.

Vill du veta mer om årets sista kväll och bingolottoprogram? Läs mer om Nyårsbingot

Psst. Fler artister kommer. Håll utkik på bingolotto.se för besked om nya gäster och artister. Kanske dyker just din favorit upp i rutan!

Publicerad 2020-11-29

Tillbaka till bloggen


Arkiv