Artister – Uppesittaren & Nyår 2022

BingoLottos BingoBerra BingoBerra 2022-11-30

December månad står för dörren och BingoLottos Uppesittarkväll och Nyårsbingo likaså! Med dessa utlovas årets absolut främsta festkvällar. Här får du full koll på de artister och gäster som kommer att medverka. Och kom ihåg – här börjar julen!

Här börjar julen!

Vad vore julen utan BingoLotto? Vår Uppesittare är en sann svensk jultradition. Kanske den största av alla. Förra året var vi flera miljoner människor som tillsammans firade in julen med BingoLottos Uppesittarkväll.

Med en fantastisk uppställning av gäster, Sveriges härligaste programledare i form av Lotta Engberg och Stefan Odelberg samt en snöstorm av storvinster är BingoLottos Uppesittarkväll, även i år, det enda riktiga sättet att vaggas in i den ultimata julstämningen.

BingoLottos Uppesittarkväll, 23 december 19.30 på TV4 - Årets artister!

BingoLottos Uppesittarkväll har blivit en tradition i alla stugor i vårt avlånga land. Det blir en helkväll med rimstuga, julstök i köket, julgodis och massor av gäster och artister som kommer att förgylla ditt julfirande! Årets artister och gäster är inga mindre än följande:

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Men denna kväll innehåller så mycket mer än enbart gäster – Läs mer om uppesittaren!

BingoLottos Nyårskväll 31 december 20.00 på TV4 - Årets artister! 

Välkommen att fira nyår med BingoLotto! BingoLottos Nyårskväll håller dig sällskap över tolvslaget med sprakande underhållning och gäster. Med oss har vi även några av de absolut klarast lysande stjärnorna på den svenska musikhimlen. Årets artister och gäster ser du nedan!

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg och Stefan Odelberg och med sig har de inga mindre än nyårsvärdarna Sarah Dawn Finer och Daniel Norberg. Det blir en fullspäckad afton som du måste uppleva!

Vill du veta mer om årets sista kväll och bingolottoprogram? Läs mer om Nyårskvällen!

Psst. Fler artister kommer. Håll utkik på bingolotto.se för besked om nya gäster och artister. Kanske dyker just din favorit upp i rutan!

Tillbaka till bloggen


Arkiv