Artister i BingoLotto

BingoLotto gästas varje vecka av fantastiska artister och gäster. Här kan du läsa mer om både nya och gamla favoriter! Många spännande framträdanden, samt en unik bredd av stilar och artister, är att vänta! Kanske dyker just din favoritartist upp i rutan?

Anna Stadling

25 APRIL

Läs mer
Lillasyster

25 APRIL

Läs mer
Donnez

18 APRIL

Läs mer
Krister Classon

18 APRIL

Läs mer
Sonja Aldén

11 APRIL

Läs mer
Jan Johansen

11 APRIL

Läs mer
Jessica Andersson

4 APRIL

Läs mer
Paul Rey

4 APRIL

Läs mer
The Mamas

4 APRIL

Läs mer
Larz-Kristerz

28 MARS

Läs mer
Rydberg & Roos

21 MARS

Läs mer
Shirley Clamp

14 MARS

Läs mer
Charlotte Perrelli

7 MARS

Läs mer
Grönwalls

28 FEBRUARI

Läs mer
Sannex

21 FEBRUARI

Läs mer
Thomas Järvheden

21 FEBRUARI

Läs mer
Thomas Di Leva

14 FEBRUARI

Läs mer
Mustasch

7 FEBRUARI

Läs mer
Isabella Lundgren

7 FEBRUARI

Läs mer
Mariette

31 JANUARI

Läs mer
Lili & Susie

24 JANUARI

Läs mer
Elisa Lindström

17 JANUARI

Läs mer
Tommy Nilsson

10 JANUARI

Läs mer

ARTISTER LIVE I BINGOLOTTO 
Vi är stolta över att kunna presentera otroligt begåvade artister i programmet varje vecka. Vi arbetar ständigt för att öka bredden av artister och musikstilar. I sändningen av BingoLotto kan du få se såväl folkkära artister, som helt nya stjärnor på den musikaliska himlen, som ibland till och med gör sin debut i programmet. Våra artister höjer både stämningen och pulsen mellan bingospelen. Kanske får du dessutom se din favorit dutta fram bingo på sin bingobricka. 

MUSIK SOM BERÖR 
Vi har haft mängder av talanger på vår scen som gör musik som berör, gör dig glad eller kanske rent av känslosam. Pop, dansband, svenska visor och musik från musikaler – på både svenska och engelska. Allt för att så många som möjligt ska kunna hitta både nya och gamla favoriter. Våra musikaliska artister höjer definitivt stämningen i programmet, så mycket så att du kanske till och med både sjungit och dansat med där hemma? 

BAND OCH SOLOARTISTER 
Ibland är det fler artister på scen, ibland körs det solo och ibland händer det att vi fyller scenen med en hel kör! Oavsett om det är fler instrument, acapella eller electrohouse som framförs, så kan vi lova att du alltid kommer att få uppleva en härlig musikalisk stund. 

HUMOR 
Vi gillar att locka fram glädje och skratt. Vi tror att det till och med kan förlänga livet. Om inte annat, så har vi alla lite roligare på vägen. Vi gästas därför ofta av folkkära personligheter med en komisk ådra som har förmågan att locka fram det där skrattet som riktigt bubblar i magen när något är riktigt, riktigt roligt. Trolleri som går rätt, trick som går fel. Det spelar ingen roll, så länge glädjen finns där! 

HUSBANDET I BINGOLOTTO 
Varje vecka ackompanjeras våra artister på scen av BingoLottos fantastiska husband.